Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آستانه روز جهانی قدس، گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به ۳ اثر خاطره انگیر موسیقی پاپ در وصف مظلومیت مردم فلسطین نگاهی داشته است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو،  جمعه 10 خردادماه جاری همزمان با آخرین جمعه ماه رمضان طبق سنوات گذشته مصادف با روز جهانی قدس است، روزی که تمامی مردم صلح دوست دنیا فریاد مظلومیت فلسطین و مردمانش را سر می‌دهند و در این راستا اهالی موسیقی همانند اقشار مختلف کشور با انتشار آثاری سعی در ادای دین خود به ملت مظلوم فلسطین بوده‌اند که در این راستا شاهد تولید ده‌ها اثر توسط خوانندگان مختلف  بوده‌ایم که گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در آستانه روز جهانی قدس نگاهی  به 3 اثر خاطره انگیز موسیقی در وصف مظلومیت مردم فلسطین داشته است که در ادامه از نظرتان میگذرد:

                                                «فلسطین» اثر نوستالژیک آقای خاص موسیقی   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی     بی شک محسن چاوشی یکی از پرطرفدارترین خوانده های موسیقی پاپ کشورمان است بطوری که تمامی آثار  این خواننده  به شدت مورد توجه اهالی موسیقی قرار میگیرد  سال هاست از سوی طرفدارانش به آقای خاص موسیقی پاپ ایران شهره یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
قطعه آهنگ «فلسطین» با صدای محسن چاوشی به آهنگ‌سازی کوشان حداد متعلق به آلبوم «متاسفم» در حدود سال ۱۳۸۴  تولید شد و به آهنگی نوستالژیک تبدیل شد، این اثر سالهاست در قالب تیزر‌های مختلف تلویزیونی از صدا و سیما پخش می‌شود و توانسته برای بسیاری از مخاطبان خاطره انگیز شود.         Ay Adama Ba Dasthaye Bi Riyatoon

میخوام که چشم دوشمنامون کور باشه
Mikham Ke Cheshme Doshmanatoon Kor Bashe

میخوام که چشم دوشمنامون کور باشه
Mikham Ke Cheshme Doshmanatoon Kor Bashe

ترانه آهنگ فلسطین از محسن چاوشی

آه‌ای فلسطین شهر در ظلمت نشسته‌
می‌بینم اون شب‌ها که پر نور باشه

آی آدما با دست‌های بی ریاتون
Ay Adama Ba Dasthaye Bi Riyatoon

میخوام که چشم دوشمنامون کور باشه
Mikham Ke Cheshme Doshmanatoon Kor Bashe

مرد فلسطینم چرا ساکت بشینم‌
می‌جنگم و میسازمت زیباترینم

مرد فلسطینم چرا ساکت بشینم‌
می‌جنگم و میسازمت زیباترینم

مرد فلسطینم چرا ساکت بشینم‌
می‌جنگم و میسازمت زیباترینم                                    «یه مسجد، وسط دو تا مثلث اسیره» درست پس از درخشش «زیر آسمان شهر»   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی     امیر تاجیک خواننده باسابقه موسیقی پاپ هم سال‌های پیش درست در زمانی که با آهنگ مشهور «زیر آسمان شهر» به اوج محبوبیت رسیده بود، قطعه «یه مسجد، وسط دو تا مثلث اسیره» را منتشر کرد، قطعه ای که با توجه حجم صدای تاجیک و آهنگسازی خاص کار به اثری پرمخاطب و قابل تامل در موسیقی پاپ کشور تبدیل شد.      

متن ترانه:

یه مسجد ، وسط دو تا مثلث اسیره
یه کودک ، زیر چکمه سیاهی می میره
یه ضجه ، توی آسمون شب پر می گیره
یه مادر ، دوباره ناله رو از سر می گیره

گلوله ، سینه ی برادرم رو می دره
شهادت ، کفن گلی می شه که پرپره
قلب اون ، روی خاک افتاده اما می زنه
کسی که ، تن پاکش روی دستای منه

شتاب کن برادر وقت شهادت منه
وقت گذشتن از خود ، وقت نجات میهنه
سلاح من سنگ منه
می شکنه شیشه ی شبو
فریاد من مثل تبر
می کنه ریشه ی شبو
برخیز ای مسلمان باید که مثله طوفان
کشتی شب رو بشکنیم

 

طنین جهانی «روز فلسطین» خواننده ایرانی الاصل

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

سامی یوسف خواننده ایرانی الاصل که به واسطه تولید آثار فراوان در حوز اسلام از آوازه جهانی بسیاری برخوردار است یکی از مشهورترین آثارش قطعه «روز فلسطین» است که این اثر در زمان خودش بسیار مورد توجه قرار گرفت و درشبکه های  بسیاری از کشور های اسلامی بارها پخش شد .

 

سامی یوسف در مسجد الاقصی

  She's my happiness, my sorrow, my death, oh my life

اوشادی وغم ومرگ و زندگی من است

Falestine, Falestine, My heart, oh my love

فلسطین .. فلسطین...

قلب من

اوه عشق من

Falestine..Falestine

فلسطین... فلسطین

The closer I. get to know you

نزدیکتر از انچه از تو می‌دانستم

The further away you seem..

دورتر از آنچه که به نظر می‌رسی

I'm always searching for you

من همیشه بدنبال تو بودم

سامی یوسف ... فلسطین

I. can always see you in my dreams

می‌توانم همیشه در رویاهایم ببینمت..

Seperated we may be today because of all they have done,

جدا از انچه امروزه هستی (اشغال شده)

به خاطر انچه ان‌ها با تو کردند (اشغال و ظلم و ستم)

They call you different names today

امروزه تو را به نام‌های دیگر می‌خوانند (اورشلیم... اسراییل) ...

Surely your name is one

مطمین باش که نام تو یگانه وتک است

My heart, Oh my love Falestine, Falestine

قلب من. اوه... عشق من

فلسطین.. فلسطین

سامی یوسف

My life, oh my heart Falestine, Falestine

زندگی من. اوه قلب من

فلسطین.. فلسطین

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: امیر تاجیک سامی یوسف محسن چاوشی روز قدس موسیقی پاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۹۵۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آدرخش و رقص فانتوم‌ها» در نمایشگاه کتاب طنین می‌اندازد

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «آذرخش و رقص فانتوم‌ها» شامل خاطرات آزاده خلبان حسینعلی ذوالفقاری نوشته صادق وفایی به‌تازگی توسط انتشارات سوره مهر منتشر شده و در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه می‌شود.

این‌کتاب پس از «بیگانه با ترس» و «شبح دوست‌داشتنی»، سومین‌کتابی است که صادق وفایی درباره خلبانان نیروی هوایی به‌ویژه خلبانان شکاری بمب‌افکن فانتوم F4 نوشته است.

حسینعلی ذوالفقاری متولد ۱۳۳۰ است که پس از ورود به نیروی هوایی، برای آموزش به آمریکا اعزام شد و پس از بازگشت به ایران، هواپیمای فانتوم را برای پرواز انتخاب کرد. ذوالفقاری یکی از خلبانان پایگاه سوم شکاری همدان بود که در دوران خدمت خود با خلبانان و اسطوره‌هایی چون قاسم پورگلچین، محمود اسکندری، داریوش ندیمی، فرج‌الله براتپور، جلیل پوررضایی و … همراه و هم‌نفس بوده است. او از چهره‌هایی چون شهید مصطفی چمران، شهید احمد کشوری و ابوالحسن بنی‌صدر نیز خاطراتی دارد.

این‌خلبان پس از پیروزی‌های مراحل مختلف عملیات بیت‌المقدس که به‌مرور باعث آزادسازی خرمشهر شدند، در روز ۱۸ اردیبهشت یعنی یک‌روز پس از بمباران موفق پل استراتژیک و شناور عراق روی اروندرود توسط محمود اسکندری، در ماموریت بمباران ۴ کیلومتر از جاده عقب‌نشینی نیروهای دشمن در جاده جفیر _ طلاییه، مورد اصابت پدافند زمین به هوا قرار گرفت و با محمدعلی اعظمی خلبان کابین عقب خود به‌طور ناگهانی از هواپیما خارج شد و به اسارت دشمن درآمد. او با تحمل بیش از ۸ سال اسارت و بودن در جمع اسرای مفقودالاثر، شهریور ۱۳۶۹ به میهن بازگشت.

ذوالفقاری از بازگشت از دوران اسارت، در قامت خلبان مسافربری به خدمت پرداخت و چندسال پیش بازنشسته شد.

خاطرات امیر آزاده خلبان ذوالفقاری در «آذرخش و رقص فانتوم‌ها» در ۹ فصل تدوین شده‌اند که عناوین‌شان به این‌ترتیب است: «اتاق بازجویی و آن‌زن نامحترم»، «در ایران اجکت نداریم!»، «پشت پیکر شهدا پناه گرفته‌ایم!»، «مبارزه با دیوارهای زندان»، «شیر حلال!»، «رقص باله فانتوم‌ها بین دره‌ها»، «رویای آن‌بانوی روی‌پوشیده»، «نقشه فرار» و «برنمی‌گردید، زنده بمانید و بپرید بیرون!».

در قسمتی از این‌کتاب می‌خوانیم؛

* بعد از اچ ۳، عملیات‌های مهم ثامن‌الائمه، فتح‌المبین و بیت‌المقدس را داشتیم.

بله.

* که شما در پایان بیت‌المقدس اسیر شدید. گفتید در بازجویی استخبارات وقتی نگهبان بالای سرتان به گردنتان ضربه می‌زد، چون قبلاً یک اجکت دیگر داشتید، درد شدیدی به گردنتان و ستون مهره‌ها هجوم آورد. فکر کنم الان به خاطره اولین اجکتتان رسیده‌ایم؛ زمستان ۱۳۵۹ پیش از آن‌که در فروردین ۱۳۶۰ حمله به اچ‌۳ انجام شود.

بله. مربوط به بمباران العماره است که در مسیر برگشت از آن، اسکندری ناگهان سایت موشک‌های عراقی که دزفول را بمباران می‌کردند، دید.

زدن العماره دوبار انجام شد. بار اول هشت‌فروندی بودیم با لیدری براتپور. اسکندری هم ساب‌لیدر بود. ده روز بعد گفتند: «آن‌جا محل تجمع نیرو است. بروید بزنید!» طبق معمول، بمب‌های خوشه‌ای مال من بود. تمام بمب‌ها را در ارتفاع دویست‌پایی می‌زدیم، ولی این را باید صدپا می‌رفتی بالا. وگرنه مسلح و فعال نمی‌شد.

در مرتبه دومی که رفتیم العماره را بزنیم، من چیزی از هدف و تجمع نیرو ندیدم. برای همین گفتم حیف است بمب‌های گران خوشه‌ای را که برای بیت‌المال است، هدر بدهم. لاشه تانک و نفربر جلویمان بود. به‌همین‌خاطر نزدیم و برگشتیم. سر همین عقیده بود که من شش‌بار با بمب برگشتم و نشستم.

* که خیلی کار خطرناکی است!

بله. بعضی‌ها هم بودند که بمب‌هایشان را در مناطق پرت‌وپلا می‌زدند. نزدیک مرز ناگهان دیدم یکی از هواپیماها دارد با مسلسل جایی را می‌زند. صدایش در رادیو آمد. اسکندری بود: «بچه‌ها هرکه هرچه دارد خالی کند این‌جا. همان‌سایتی است که دزفول را می‌زند. کی بمب دارد؟» گفتم‌: «ذوالفقاری‌ام جناب سرگرد! دارمتان!» گفت: «حسین، یاابوالفضل! همان سایت است! بزنش!» این‌جا بود که حاجی‌ات دیوانه شد. بمب و مهمات داشتم دیگر! اسکندری هم که گفته بود. دیگر حجت تمام بود. گفتم خدایا شکرت! چون افت داشت بمب‌هایم را نزده برگردم! ولی نمی‌خواستم بمب‌ها را هدر بدهم و روی تانک سوخته مصرفشان کنم.

این‌کتاب با ۲۳۶ صفحه و شمارگان هزار و ۲۵۰ نسخه منتشر شده است.

کد خبر 6093057 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • پشت‌پرده آهنگ مشهور فریدون فروغی بعد از ۱۶سال فاش شد + ویدئو
  • خواننده اصلی یکی از عاشقانه‌ترین ترانه‌های ایران پیدا شد + فیلم
  • جزییات «شب نغمه‌های اذان ایرانی» اعلام شد/ تجلیل از ۲ موذن پیشگام
  • شب نغمه‌های اذان ایرانی روی صحنه می‌رود
  • تمدن ایرانی-اسلامی از عرصه جهانی حذف‌شدنی نیست
  • مشارکت دانشجویان عراقی در جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • «آدرخش و رقص فانتوم‌ها» در نمایشگاه کتاب طنین می‌اندازد
  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه
  • شخصیت‌های ماندگار در دنیای انیمیشن‌های نوستالژیک