Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرانی، مدیر عامل مجتمع تولیدی پارس موکت در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت : مجتمع تولیدی پارس موکت با ۷۰ هزار متر مربع سالن حدود ۵۰ سال است که انواع موکت و فرش تولید می کند .

ايرانى افزود : در چند سال گذشته به دلیل مشکلات مالی و نبود نقدینگی میزان تولید در اين واحد توليدى کاهش یافت .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدير عامل اين مجتمع توليدى با اشاره به این که با کمک های مالی از طرف بانک ها و راه اندزی مجدد خطوط موفق شدیم تولید و میزان اشتغال را افزایش دهیم گفت : در سال جاری انواع موکت و گلیم ، فرش و چمن مصنوعی را موفق شديم با کیفیت خوب تولید و علاوه بر تامین نیاز داخل به کشوهای همسایه صادر کنیم ‌‌.

ایرانی با بیان این که در مجتمع تولیدی پارس موکت از صفر تا صد تولید انجام می شود گفت :ماده اولیه محصولات تولیدی الیافی است که از مواد ضایعات و قوطی های پلاستیکی تامین می شود .

او افزود : ضایعات پلاستیکی در این مجتمع با ضد عفونی حرارت لازم را دیده و تبدیل به پرک شده و در واحدی با تجهیزات لازم به الیاف تبدیل می شود .

ایرانی گفت : در حال حاضر از دو سوم ظرفیت کارخانه استفاده می شود و اگر ضایعات از سوی مدیران شهری به درستی مدیریت شود و به سهولت در اختیار کارخانه ها قرار گیرد به راحتی می توان تولید و اشتغال را در این مجتمع افزایش داد.

انتهاى پيام /خ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رونق تولید جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۶۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، اصغر جهانگیر گفت: با ایجاد ستاد اقتصاد مقاومتی در قوه قضائیه به تولید و بخش خصوصی دقیق و تخصصی پرداخته شده و با حمایت از سرمایه گذاری موانع تولید برطرف می شود.

وی تغییرات مداوم در ساختار دولتی و اداری را آفت توسعه و عامل سردرگمی سرمایه گذاران برشمرد و افزود: تغییرات مدیریتی عامل ناقص اجرا شدن سیاست‌های کلان است و این سیاست‌ها در برخی از موارد ممکن است اصلا اجرا نشود.

اصغر جهانگیر گفت: سال گذشته قرارداد‌های عادی پر تکرار مانند معاملات ملکی در قوه قضائیه ساماندهی شدند و آمادگی داریم این اقدام را در منطقه آزاد کیش هم اجرا کنیم.

دیگر خبرها

  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • آغاز تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • تحقق رونق تولید و رشد اقتصادی با بهبود شرایط کاری کارگران